VakantieVolvo's motto... Één telefoontje en we regelen een Volvo V70 voor u! 

Overweegt u onze Volvo V70 te huren, aarzel dan niet te lang en neem contact op met ons Vakantievolvo.nl! Wij kunnen u adviseren en veel vertellen over het plezierig gebruik van een luxe ruime Volvo station V70. Geen ervaring met een station Volvo V70 op vakantie? Geen enkel probleem. U hoeft geen grote investeringen te doen, maar kunt meteen zorgeloos aan uw vakantiereis beginnen.

U huurt bij Vakantievolvo.nl al een luxe ruime Volvo station tegen het gunstige tarief van € 50,- (benzine) of € 65,- (diesel) per dag en kilometervrij! Bij ons kunt u per dag een auto huren, maar ook voor enkele maanden is mogelijk. Wij hebben het Volvo model V70 handgeschakeld of automaat.

Vakantievolvo.nl heeft gekozen voor de ruime Volvo V70 om zijn ruime bagageruimte, fijne reisauto en de ideale caravantrekker / trekauto. Onze auto’s kunnen zonder meerprijs voorzien worden van een dakkoffer. De Volvo V70's zijn standaard uitgerust met airconditioning, navigatie, trekhaak, pech-set en in de winterperiode staan onze auto’s op winterbanden.

Vakantievolvo.nl heeft geen nieuwe auto’s, echter verkeerd onze vloot is in perfecte staat. De auto’s worden al jaren onderhouden bij een gerenommeerde Volvo specialist welke voor onderhoud en reparatie uitsluitend originele en A-merk onderdelen gebruikt!

Wilt u meer informatie, bel vrijblijvend 06 - 10 22 75 77 of vul HIER het contactformulier in op onze website.

vakantievolvo

vakantievolvo